ΔΩΡΕΑΝ λήψη βίντεο Instagram

Γρήγορα και δωρεάν, όλα σε μια ιστοσελίδα λήψης βίντεο

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, το Instagram έχει γίνει μια ισχυρή πλατφόρμα για την ανταλλαγή στιγμών, ιστοριών και δημιουργικού περιεχομένου. Με τη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητά του, δεν είναι περίεργο που τα βίντεο του Instagram έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.

Είτε πρόκειται για ένα συναρπαστικό σύντομο κλιπ, είτε για ένα ενημερωτικό σεμινάριο, είτε για ένα ξεκαρδιστικό μιμίδιο, τα βίντεο του Instagram έχουν την ικανότητα να μας εμπλέκουν και να μας διασκεδάζουν όπως ποτέ άλλοτε. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που συναντάμε ένα βίντεο που θέλουμε να αποθηκεύσουμε για μελλοντική αναφορά ή απλώς να απολαύσουμε εκτός σύνδεσης. Σε αυτό το σημείο προκύπτει η ανάγκη για λήψη ιστορίας Instagram.

Πλεονεκτήματα της λήψη βίντεο Instagram

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη βίντεο Instagram. Πρώτον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν βρίσκεστε εν κινήσει ή σε περιοχή με περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η λήψη βίντεο Instagram σας δίνει την ελευθερία να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, ακόμη και αν δεν είναι στην πλατφόρμα.

Σας επιτρέπει να επιμεληθείτε τη δική σας συλλογή βίντεο που μπορείτε να επανεξετάζετε όποτε θέλετε. Επιπλέον, η λήψη βίντεο Instagram μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη πηγή για εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε ενημερωτικά βίντεο και σεμινάρια για μετέπειτα αναφορά.

Benefits of downloading Instagram videos images

Η επιθυμία να κατεβάσετε Instagram Stories

Το κατέβασμα των Instagram Stories έχει γίνει μια κοινή επιθυμία των χρηστών. Είτε πρόκειται για να διατηρήσουν μια προσωπική συλλογή είτε για να μοιραστούν συναρπαστικό περιεχόμενο, τα κίνητρα ποικίλλουν. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να διερευνήσουμε τη νομιμότητα και τις ηθικές εκτιμήσεις που περιβάλλουν αυτή την πρακτική.

Χειροκίνητες μέθοδοι για τη λήψη ιστοριών Instagra

Αρχικά, οι χρήστες κατέφευγαν σε χειροκίνητες μεθόδους, όπως screenshots και καταγραφές οθόνης. Αν και φαινομενικά απλές, αυτές οι μέθοδοι ενέχουν προκλήσεις και περιορισμούς. Η απώλεια ποιότητας, το ελλιπές περιεχόμενο και η ανάγκη για συνεχή προσοχή τις καθιστούν λιγότερο από ιδανικές.

Εργαλεία και εφαρμογές λήψης βίντεο του Instagram

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας λήψης βίντεο του Instagram, υπάρχει πληθώρα εργαλείων και εφαρμογών που την καθιστούν απίστευτα εύκολη. Αυτά τα εργαλεία και οι εφαρμογές απευθύνονται σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως υπολογιστές, smartphones και tablet, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο Instagram ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το InstaSave, το GramGet και το Video Downloader for Instagram. Αυτά τα εργαλεία και οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τη διαδικασία λήψης, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε βίντεο του Instagram με μερικά μόνο κλικ ή πατήματα.

Πώς να κατεβάσετε την ιστορία του Instagram στον υπολογιστή

Η λήψη βίντεο του Instagram στον υπολογιστή σας είναι μια απλή διαδικασία. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσει σε αυτή:

 1. Βρείτε το βίντεο του Instagram που θέλετε να κατεβάσετε και ανοίξτε το σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων.
 3. Επισκεφθείτε έναν ιστότοπο λήψης βίντεο Instagram, όπως το FreeDownload.gr, και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο προβλεπόμενο πεδίο.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.
 5. Επιλέξτε την επιθυμητή ποιότητα βίντεο, αν σας ζητηθεί, και επιλέξτε μια τοποθεσία στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε το βίντεο.
 6. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και voila! Τώρα έχετε αποθηκεύσει το βίντεο του Instagram στον υπολογιστή σας.

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη λήψη βίντεο του Instagram σε κινητές συσκευές

Η λήψη βίντεο του Instagram στην κινητή συσκευή σας είναι εξίσου απλή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποθηκεύσετε χωρίς κόπο τα αγαπημένα σας βίντεο:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στην κινητή συσκευή σας και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο μενού με τις τρεις τελείες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.
 3. Επιλέξτε την επιλογή “Αντιγραφή συνδέσμου” από το μενού που εμφανίζεται.
 4. Ανοίξτε την προτιμώμενη εφαρμογή λήψης βίντεο του Instagram στην κινητή σας συσκευή. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το InstaSave, το QuickSave και το Repost for Instagram.
 5. Επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο στο καθορισμένο πεδίο της εφαρμογής.
 6. Πατήστε το κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.
 7. Επιλέξτε την επιθυμητή ποιότητα βίντεο, αν σας ζητηθεί, και επιλέξτε μια θέση στη συσκευή σας για να αποθηκεύσετε το βίντεο.
 8. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και είστε έτοιμοι! Το βίντεο του Instagram έχει πλέον αποθηκευτεί στην κινητή σας συσκευή.

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη φωτογραφιών και Reels Instagram

Αν και τα βίντεο κατέχουν κεντρική θέση στο Instagram, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που θα συναντήσετε μια εντυπωσιακή φωτογραφία ή ένα διασκεδαστικό ρεπορτάζ που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ευτυχώς, η διαδικασία λήψης φωτογραφιών και ρολών του Instagram είναι εξίσου εύκολη με τη λήψη βίντεο. Για να αποθηκεύσετε μια φωτογραφία ή ένα καρούλι του Instagram:

 1. Ανοίξτε τη φωτογραφία ή το reel του Instagram που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο μενού με τις τρεις τελείες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.
 3. Επιλέξτε την επιλογή “Αντιγραφή συνδέσμου” από το μενού που εμφανίζεται.
 4. Επισκεφθείτε έναν ιστότοπο λήψης φωτογραφιών/reels του Instagram ή χρησιμοποιήστε μια ειδική ιστοσελίδα, όπως το freedownload.gr.
 5. Επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο στο προβλεπόμενο πεδίο.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.
 7. Επιλέξτε την επιθυμητή ποιότητα φωτογραφίας/reel, αν σας ζητηθεί, και επιλέξτε μια τοποθεσία στη συσκευή σας για να την αποθηκεύσετε.
 8. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και να ‘τος – η φωτογραφία ή το καρούλι του Instagram έχει πλέον αποθηκευτεί στη συσκευή σας.

Instagram story download tools and apps

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη ιστοριών και στιγμιότυπων του Instagram

Οι ιστορίες και τα στιγμιότυπα του Instagram είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να μοιράζεστε φευγαλέες στιγμές και να αναδεικνύετε τα καλύτερα στοιχεία του περιεχομένου σας. Αν συναντήσετε μια συναρπαστική ιστορία ή ένα highlight που θέλετε να κρατήσετε, η λήψη του είναι πανεύκολη. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κατεβάσετε τις ιστορίες και τα στιγμιότυπα του Instagram:

 1. Ανοίξτε την ιστορία ή το highlight του Instagram που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Κάντε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας ή του βίντεο κρατώντας πατημένο τον απαραίτητο συνδυασμό κουμπιών στη συσκευή σας.
 3. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια ειδική εφαρμογή λήψης ιστοριών Instagram, όπως το Story Saver ή το Story Reposter.
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Instagram, εάν απαιτείται.
 5. Πλοηγηθείτε στην επιθυμητή ιστορία ή επισήμανση μέσα στην εφαρμογή.
 6. Πατήστε το κουμπί λήψης για να αποθηκεύσετε την ιστορία ή το highlight στη συσκευή σας.
 7. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και απολαύστε την αποθηκευμένη ιστορία ή το highlight του Instagram.

ΔΩΡΕΑΝ επιλογές λήψης βίντεο Instagram

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Instagram, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές. Αυτά τα εργαλεία και οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να κατεβάζετε βίντεο του Instagram χωρίς κανένα κόστος. Ορισμένες δημοφιλείς δωρεάν επιλογές περιλαμβάνουν το FreeDownload.gr, το SaveFrom.net και το DreDown. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και μια απρόσκοπτη εμπειρία λήψης, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο Instagram χωρίς προβλήματα.

Βέλτιστες πρακτικές για τη λήψη βίντεο του Instagram με ασφάλεια και νομιμότητα

Ενώ η λήψη βίντεο από το Instagram μπορεί να είναι βολική και ευχάριστη, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές για να διασφαλίσετε ότι το κάνετε με ασφάλεια και νομιμότητα. Ακολουθούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να έχετε κατά νου:

 1. Σεβαστείτε τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, κατεβάζοντας μόνο βίντεο που έχετε την άδεια να αποθηκεύσετε.
 2. Αποφύγετε τη λήψη βίντεο από ιδιωτικούς λογαριασμούς χωρίς τη ρητή άδεια του ιδιοκτήτη του λογαριασμού.
 3. Χρησιμοποιήστε αξιόπιστα εργαλεία και εφαρμογές λήψης βίντεο του Instagram για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο κακόβουλου λογισμικού ή άλλων απειλών ασφαλείας.
 4. Να είστε προσεκτικοί με τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα παράθυρα που μπορεί να συνοδεύουν ορισμένες πλατφόρμες δωρεάν λήψης.
 5. Ενημερώνετε τακτικά τα εργαλεία και τις εφαρμογές λήψης για να επωφεληθείτε από τις τελευταίες βελτιώσεις ασφαλείας.
 6. Να δίνετε πάντα τα εύσημα στους αρχικούς δημιουργούς των βίντεο όταν τα μοιράζεστε ή τα χρησιμοποιείτε αλλού.

Τηρώντας αυτές τις βέλτιστες πρακτικές, μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της λήψης βίντεο του Instagram, διατηρώντας παράλληλα μια σεβαστή και ασφαλή διαδικτυακή παρουσία.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, η λήψη βίντεο του Instagram δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με μια σειρά διαθέσιμων εργαλείων και εφαρμογών, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να απολαύσετε χωρίς κόπο τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, ρολά, ιστορίες και στιγμιότυπα του Instagram. Είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή είτε κινητή συσκευή, οι βήμα προς βήμα οδηγοί που παρέχονται σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στη διαδικασία με ευκολία.

Απλά θυμηθείτε να κατεβάζετε βίντεο με υπευθυνότητα, σεβόμενοι τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και την ιδιωτική ζωή των άλλων. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ξεκινήστε να κατεβάζετε βίντεο του Instagram σήμερα και επεκτείνετε την εμπειρία προβολής σας εκτός σύνδεσης!

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα λήψης βίντεο

Εύκολο στη χρήση, απεριόριστο και δωρεάν

Ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε
1

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που μπορείτε να μοιραστείτε

2

Επικολλήστε το στο παραπάνω πεδίο

3

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης

Υποστηρίζουμε τις πιο δημοφιλείς πηγές

Μπορείτε να ελέγχετε τακτικά ενημερωμένη λίστα υποστηριζόμενων πηγών.

Λήψη βίντεο από πολλαπλές πηγές

Το Video Downloader Script σας προσφέρει τη δυνατότητα να κατεβάσετε βίντεο σε πολλαπλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των MP4, M4A, 3GP από πολλαπλές πηγές που περιλαμβάνουν

Υποστηριζόμενοι ιστότοποι

9GAG, Akıllı TV, Bandcamp, Bilibili, Bitchute, Blogger, BluTV, Buzzfeed, Capcut, Chingari, Dailymotion, Douyin, ESPN, Facebook, Febspot, Flickr, Ifunny, IMDB, Imgur, Instagram, Izlesene, Kwai, Likee, LinkedIn, Mashable, Mastodon, Mixcloud, Moj, MxTakatak, Ok.ru, Pinterest, PuhuTV, Reddit, Rumble, Share Chat, Snapchat, Soundcloud, Streamable, TED, Telegram, Threads, Tiktok, Tumblr, Twitch, Vimeo, VK, YouTube

Λήψη Μουσική

Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ήχου εάν είναι διαθέσιμα.